OGLAS O RASPISIVANJU JAVNE LICITACIJE ZA PRODAJU VOZILA

Dom zdravlja “Bela Crkva“ iz Bele Crkve, ulica Jovana Popovića bb , u skladu sa Odlukom Upravnog odbora Doma zdravlja „Bela Crkva“, objavljuje OGLAS O RASPISIVANJU JAVNE LICITACIJE ZA PRODAJU VOZILA.

Dom zdravlja “Bela Crkva“ oglašava prodaju službenih vozila putem javne licitacije, odnosno usmenog javnog nadmetanja.

Kompletan tekst oglasa možete preuzeti OVDE.

Svetski dan oralnog zdravlja

Povodom Svetskog dana oralnog zdravlja Stomatološka služba Doma zdravlja "Bela Crkva" organizovala je niz aktivnosti. Deca predškolskog uzrasta, kao i učenici nižih razreda osnovne škole iz Bele Crkve i naseljenih mesta naše opštine bila su uključena u preventivne stomatološke preglede i predavanja na temu očuvanja oralnog zdravlja.

Nacionalni dan borbe protiv karcinoma dojke

Polivalentna patronažna služba Doma zdravlja "Bela Crkva je zajedno sa doktorom - ginekologom obeležila Nacionalni dan borbe protiv karcinoma dojke. Doktorka je održala dva predavanja na ovu temu, dok su patronažne sestre održale individualna predavanja i podelile savete i brošure.

 

Mesec borbe protiv raka

Povodom obeležavanja meseca borbe protiv raka, polivalentna patronažna služba Doma zdravlja "Bela Crkva je održala akciju u centru grada. Građanima je kontrolisan šećer u krvi i krvni pritisak. Sugrađanima su davani saveti o očuvanju zdravlja, važnosti redovnih lekarskih kontrola za hroničare i odgovori na individualna pitanja. Podeljene su brošure i aparati za merenje šećera u krvi.

Donacija polivalentnoj patronažnoj službi

Ministarstvo zdravlja Republike srbije i Rosa voda prepoznali su predan rad i posvećenost u pružanju kvalitetne zdravstvene zaštite, kao i neprocenjivu važnost uloge koju patronažne sestre imaju u lokalnoj zajednici. Iz ovog razloga Patronažnoj službi Doma zdravlja "Bela Crkva" donirane su dve patronažne torbe i dostavljene su brošure koje su kreirane za podršku dojenju i razvojnu negu novorođenčeta.

Ovim putem se zahvaljujemo Ministarstvu zdravlja i Rosa vodi na ovom velikodušnom gestu. Ova donacija biće iskorišćenja za unapređenje zdravstvene zaštite naših najmlađih sugrađana i njihovih porodica.