Obaveštenje

Poštovani građani, za vreme prazničnih dana, 1. i 2. Januara 2020. godine u službi Opšte medicine sa hitnom pomoći zbrinjavaće se pacijenti 24 sata.

 

Dečiji i školski dispanzer primaće pacijente u intervalu od 7:00h do 17:00 časova. 1. Janura prijem pacijenata vršiće dr Cveta Iancovici, a 2. Januara dr Borislava Munćan.

 

Služba ginekologije primaće pacijentkinje 1. i  2. Januara u prepodnevnoj smeni.

 

Za vreme prazničnih dana Fizikalna terapija će zbrinjavati pacijente u prvoj i drugoj smeni.

 

Svi zaposleni u Domu zdravlja Bela Crkva žele Vam srećne predstojeće praznike!

ORGANIZOVANI PREVENTIVNI PREGLEDI

OBAVEŠTAVAJU SE GRAĐANI NASELJENIH MESTA OPŠTINE BELA CRKVA DA ĆE SE PREVENTIVNI PREGLEDI U CILJU RANOG OTKRIVANJA RAKA DEBELOG CREVA  I ŠEĆERNE BOLESTI OBAVLJATI PO SLEDEĆEM RASPOREDU:

 

03.11.2019. U AMBULANTI GREBENAC ZA GREBENAC I KAJTASOVO,

17.11.2019. U KUSIĆU, KALUĐEROVU I KRUŠČICI,

24.11.2019. U VRAČEV GAJU I BANATSKOJ PALANCI,

01. I 08.12.2019. U BELOJ CRKVI.

 

UZIMANJE UZORAKA OBAVIĆE SE U INTERVALU OD 07:00 DO 08:30 ČASOVA.

GRAĐANI SU U  OBAVEZI ZA PREGLED STOLICE DA DONESU UZORAK U STERILNIM FLAŠICAMA, A UZORKOVANJE KRVI ĆE SE VRŠITI NA LICU MESTA.

 

Dani akreditacije

Dani akreditacije u Domu zdravlja "Bela Crkva"

od 26. do 28.05.2019. godine

 

Dom zdravlja "Bela Crkva" akreditovan na sedam godina

Vrednim radom timova i koordinatora za akreditaciju, kao i uz veliku podršku rukovodstva Doma zdravlja, Lokalne samouprave i svih zaposlenih u našoj ustanovi akreditovani smo na maksimalnih sedam godina.

Na slici: dr Svetlana Drča - koordinator ispred Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije predaje sertifikat o akteditaciji Doma zdravlja "Bela Crkva" dr Borislavi Munćan - koordinatoru za akreditaciju Doma zdravlja "Bela Crkva".

Obaveštenje

Poštovani građani Bele Crkve,

Obaveštavamo Vas da će se u nedelju 26. kaja 2019. godine u periodu od 8 do 16 časova obavljati besplatni preventivni ultrazvučni pregledi abdomena i štitaste žlezde u ultrazvučnom kabinetu, za koje je angažovan dr Slavoljub Dačić, kao i preventivni oftalmološki pregledi u ordinaciji broj 10, za koje je angažovan dr Slavko Božić.